Thursday, April 26, 2007


مواضع بازها و کبوترها کاملا به هم نز دیک شده است
هیلاری کلینتون، نامزد انتخابات آتی رياست جمهوری آمريكا گفته است در صورت لزوم ایالات متحده به یک حمله نظامی علیه رژیم تهران دست خواهد زد

هیلاری كلينتون طي سخنانی اظهار داشت گزينه های زیادی برای ایالات متحده جهت مقابله با رژیم تهران باقی نمانده است.دشمن تراشی دولت مهرورزی در راستای دست یابی به انرژی هسته ای دو منظوره کار را به جایی رسانده است که مواضع بازها و کبوترها کاملا به هم نز دیک شده است لازم به یادآوریست که دمکرات های حاکم بر مجلس نمایندگان آمریکا چندی پیش خواهان تصویب لایحه ای بوداند که در دولت آمریکا را ملزم به کسب اجازه برای حمله احتمالی به ایران می کرد و لی همین نمایندگان بعدا باشدید تر شدن مواضع انقلابی دولت مهروزی در نیت تهران شک کرداند ولایحه مسکوت ماند

Tuesday, April 24, 2007

Monday, April 23, 2007


هرانکس که رخ زیر چادر نهفت * چنان دان که گشتست باخاک جفت
فردوسی



انقلاب اسلامی را می توان«انفلاب جنسی» هم نا مید. زیرا اگر چه تمامی دگرگونی های اجتماعی که بتوان به آن نام انقلاب گذاشت در بدو تاسیس برای برای برتری دادن به الگوهائ آرمانی خویش به آنچه روابط مرد و زن و روابط اجتماعیست حساس بوده اند اما در مرور زمان و با درک گسیختگی اجباری نسل ها زعامت امور روزمره مردم را رها کرده اند.

چین و کوبا دو نمونه بارزند واقفیم که چین مقوله انقلاب فرهنگی را گستره ای وحشنتاک داشت اکنون لکه ننگ تاریخ مدرن خود می داند و کوباکه مبارزه با زنان را در طیف گسترده ای پی گرفت به جای رسیده است که بنیان گذار آن نیز داعیه پیشین را ندارد.

اما انقلاب ایران از آنجا که پیوند تنگاتنگی با مذهب دارد و جایگاه خود را در سطحی(روحانیت و طبقه مرتبط به آن) و نه سطوح جامعه استوار کرده است در سه ده حاکمیت خود هیچگاه نتوانست است مبارزه با بد حجابی از سر لوحه آرمان ها و برنامه های خود بزداید زیرا این آرمانگرای به نوی انعکاس دیانت دولتمردان و حداقل نماد پایبندی به ماهیت وجودی نظام سیاسی در قدرت است.

البته ورای این مبارزه سرسختانه که در مقابل بدنه جامعه٬ طیفی دلبسته ی آرمان های انقلاب و امتیازات مادی آن دارد.هراسی را هم می توان یافت و آن هراس حاکمیت از دادن امتیاز است و وقوف آنها براین امر است که آزادی های اجتماعی و مدنی نهایتا به در خواست آزادی فراتر ودر آخر آزادی کامل اجتماعی و سیاسی منتهی خواهد شد.


چرا بعضی از دوستان تا هنگامی که هزینه ای سنگین بابت باوری حسی پرداخت نکنند از درک آن طفره می روند. گروه فشار گروه فشار است و باور کنید آقای دهنمکی بر خلاف امیر فرشاد ومخملباف نه تنها هیچ گاه از گذشته خود ابراز ندامت نکرده بلکه از نفی تلویحی آن نیز خوداری کرده است.

حالا چگونه دوستان از یک فیلمی که تماما بر پایه شوخی های گفتاریست استنباط کرده اند که ایشان به طیف روشنفکران یا دگر اندیشان پیوسته است؟!!

برداشت بعضی از دوستان این امر استوار است که حتی مبلغان فرهنگی خشونت قابل تحمل ترند و امکان استحاله ایشان وجو دارد . اما چگونه می شود که بین روح آرمان گرای دهنمکی ها و مصباح ها خط فاصله کشید در این برداشت از آرمان گرایانه و حسی نادیده انگاشته شده است. از سوی بنده به استحاله افراد تا هنگامی که از منافع مادی انحصار عقیده ای سوال ناپذیر برخوردارند باور ندارم تفاوت مخملباف با دهنمکی تنها در حظور ده نمکی در گروهای فشار نیست بلکه در این امر نیز نهفته است که مخلباف سینمای سوره و امکان ریاست بر آن را رها کرد و تا کنون با آن فعل از مغضوبان درگاه فقاهتیست اما دهنمکی همین فیلم بی مایه اخیر را هم با پشتیبانی گسترده سینمای جنگ ساخته است!!!

فراموش نکنیم که حتی آیشمن دژخیم آشویتس در اواخر امر در آمریکای لاتین و در گمنامی شدیدا به کار فرهنگی مشغول بود . یا سرپاس مختاری دژخیم به گواهی تاریخ ویولون زن بسیار پرروح و ماهری بود. آری دوستان هنر دست کسی را از خون پاک نمی کند

Friday, April 20, 2007


فراخوان تجمع در روز شنبه ساعت 11:30 رو به روی ساختمان برق

دانشگاه مازندران

بیژن صباغ ثانی آزاد دیروز در ساعت ۱۳:۳۰ از زندان بابل سرانجام با کفالت ۲ میلیونی پدرش آزاد شد. بنا بر اظهارصباغ ثانی وی و همه‌ی دوستانش به طور شبانه‌روزی بازجویی می‌شدند. در این بازجویی‌ها اطلاعات خانوادگی، شخصی، تشکیلاتی و اعتراف به ارتباط با خارج از کشور از این دانشجویان خواسته می‌شد.
در این مدت سید ضیاء الدین نبوی با بازجوها و دائماْ درگیری‌های لفظی داشته، همچنان در زندان به سر می‌برد و قاضی هنوز قرار کفالت وی را قبول نکرده است

لازم به یادآور یست که حلیمی رییس حراست دانشگاه بابلسر گفته است که احتمالا سید ضیائ امروز بعد از ظهر آزاد می شود
دانشجویان همچنان بر اولتیماتوم خود مصرند و اعلام کرده اند تا آزادی بی قید و شرط ضیا نبوی و برآورده شدن تمام و کمال خواسته هایشان اعتراضات ادامه خواهد داشت. در این راستا از همین حالا فراخوان تجمعی در روز شنبه ساعت 11:30 رو به روی ساختمان برق دانشگاه مازندران داده شده است.
خواسته های آنها هم اکنون عبارتند از:
۱- آزادی هر چه سریعتر سید ضیا نبوی
۲- لغو تمام احکام کمیته انظباطی
۳- استعفای قربانی مسوول حراست و مصبب اصلی اتفاقات اخیر
۴- برگزاری جلسه پرسش و پاسخ آزاد با رییس دانشگاه
۵- لغو محدودیتهای فعالیتهای صنفی و دانشجویی در چارچوب قانون مانند دیگر دانشگاهها.






پس از 9 ماه حبس دربازداشتگاه امنیتی 209،جلسه رسیدگی به اتهامات کیوان رفیعی فعال حقوق بشر روز سه‌شنبه به اندرزگاه 7 زندان اوین انتقال یافت، دادگاه کیوان رفیعی فردا در شعبه 13 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی سادات برگزار خواهد شد

لازم به ذکر است که رفیعی که پیش از این درجریان آخرین بازداشت خود، از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب به 2 سال حبس تعلیقی محکوم گشته بود، کیوان رفیعی روز 18 تیرماه 1385 در مقابل دانشگاه تهران بازداشت و تاکنون بازداشتگاه امنیتی 209نگهداری می‌شود.

اتهامات کیوان رفیعی شامل شرکت در تجمعات 13 فروردین 85، 11 اردیبهشت 85، 16 آذر 84 و تجمع برگزار نشده‌ی 18تیرماه 85 می‌باشد
همچنین رفیعی که درماههای پایانی بازداشت در بند 209، با دکتر کیوان انصاری، سعید درخشندی و ابوالفضل جهاندارهم‌بند بوده است، به ضرب و شتم و شکنجه سعید درخشندی اشاره کرد و گواهی داده است: "ساعد دستِ سعید درخشندی پس از ضرب و شتم وی در تاریخ 26 اسفند ماه هنوز به طور کامل بهبود نیافته و دچار نقص شده است

Thursday, April 19, 2007




فراخوان گردهمايي براي اعتراض به آبگيري سد سيوند

هم ميهنان:

در روزگاري كه از هر سو هويت، فرهنگ و تمدن ايران زمين مورد حمله قرار مي گيرد، خبرهايي مبني بر موافقت رئيس سازمان ميراث فرهنگي كه وظيفه حفظ و پاسداري از ميراث فرهنگي، باستاني و ملي را دارد، نسبت به آبگيري سد سيوند به گوش مي رسد؛ و به تبع آن تنگ بلاغي، كه در سينه خود آثار بي نظير و ارزشمند باستاني فراواني را دارد به زير آب خواهد رفت و، افزون بر آن، به آرامگاه كورش، نماد حقوق بشر، دشت پاسارگارد، راه شاهي، محوطه پارسه و حتي درختاني با قدمت 500 سال آسيب جدي وارد خواهد شد.

از اينرو، ما گروهي از دوستداران فرهنگ و تمدن ايران بر آنيم تا گردهمايي اعتراض آميزي را در روز شنبه 1/2/1386، ساعت 10 بامداد، در برابر سازمان ميراث فرهنگي، واقع در خيابان آزادي، نبش يادگار امام، برگزار كنيم و در اين راه دست همه هموطنان عزيز را مي فشاريم، زيرا باور داريم كه فردا براي نجات يادگارهاي تاريخي اين مرز و بوم بسيار دير است.

كميته دانشجويي دفاع از پاسارگاد

www.pasargadstudents.blogfa.com


دفتر تحكيم وحدت

Tuesday, April 17, 2007

Monday, April 16, 2007


شب گذشته و در اولین ساعات بامداد مهدی شریف النسبی دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشکده فنی بابل به همراه نجات الله افشار از فعالین دانشگاه توسط افراد لباس شخصی و در منزل خود دستگیر شدند.

ساعاتی بعد ۱۵ تن از دانشجویان دانشگاه مازندران که در اعتراض به وضعیت نامشخص بیژن صباغ ،دانشجوی ربوده شده دست به تحصن و اعتصاب غذا زده بودند، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال داده شدند.

سعید یعقوبی‌نژاد، علی تقی‌پور و سید ضیاء‌الدین نبوی سه تن از فعالان دانشجویی در اعتراض به بازداشت خودسرانه و بی‌اطلاعی از وضعیت بیژن صباغ ثانی، دانشجویی که در مقابل دانشکده فنی دانشگاه مازندران توسط نیروهای لباس شخصی ربوده شد، از روز شنبه ۲۵ فروردین ماه جاری دست به اعتصاب غذای نامحدود زده بودند. شب گذشته این سه و ۱۲ تن از دانشجویانی که برای حمایت از آنان شب را در دانشگاه تحصن کرده بودند، به وسیله نیروهای امنیتی در داخل دانشگاه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.

دیروز یکشنبه دانشجویان این دانشگاه در حمایت از اعتصاب غذای این سه تن در سالن غذاخوری دست به اعتصاب غذا زدند و در پی تجمع به سر دادن شعار علیه حراست دانشگاه پرداختند. گفته می‌شود یکی از کارمندان حراست دانشگاه در بازداشت بیژن صباغ ثانی مشارکت داشته است.

طبق گزارش های رسیده فضای دانشگاه در صبح امروز متشنج و به شدت امنیتی است. تاکنون هیچ مقامی مسئولیت بازداشت این افراد و نیز بیژن صباغ را نپذیرفته است و رئیس دانشگاه نیز از وضعیت آنان اظهار بی‌اطلاعی می‌کند

Sunday, April 15, 2007

بی شرح

Friday, April 13, 2007

اظهارت تکان دهنده کیانوش سنجری

"

Thursday, April 12, 2007

محمد جان ناپلون

آموزگاران ایران؟

Wednesday, April 11, 2007

Monday, April 09, 2007

ملوان انگلیسی تهدید به مرگ شده بود/از من خواستند برهنه شوم و گاهی اوقات تا شش صبح از من بازجويی می کردند/می ترسیدم به من تجاوز کنند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، فی ترنی، تنها ملوان زن انگلیسی که اخیرا آزاد شده است، در مصاحبه با روزنامه سان چاپ انگلستان که امروز منتشر شده، گفته است ماموران حکومتی در ایران او را تهدید به مرگ کرده بودند.

این ملوان زن انگلیسی گفته است ماموران او را برهنه کرده بودند و به او می گفتند که اگر همکاری نکند، دیگر هرگز فرزند خود را نخواهد دید.

وی به روزنامه سان می گوید در یکی از بازجويی ها، بازجو به او گفته است چه احساسی خواهد داشت، اگر بداند که باید جانش را فدای کشورش کند؟

این زن جوان انگلیسی افزود فردای آن روز یکی دیگر از بازجویان به او گفت شما نمی فهمید، شما باید با ما همکاری کنید. آیا می خواهی فرزندت را دو باره ببینی؟

وی می گوید در پنج روز نخست بازداشت ماموران به او می گفتند که سایر ملوانان آزاد شده و به انگلستان بازگشته اند و فقط او در زندان باقی مانده است.

فی ترنی گفته است ماموران او را به داخل سلول بسیار کوچکی انداختند و به او گفتند برهنه شود. در سلول چند پتوی کثیف به او داده اند که روی آنها می خوابیده است. او می گوید می ترسیده که شاید مورد تجاوز قرار گیرد.

وی گفته است یک روز در سلول صدای ميخ و تخته شنیده است، بعد یکی از ماموران آمده و اندازه او را گرفته است.

فی ترنی می گوید فکر کرده که ماموران قصد دارند برای او تابوت بسازند.

وی گفته است بازجويی ها بیشتر شبها صورت می گرفت و گاهی اوقات تا ساعت شش بامداد ادامه می یافت.

این ملوان زن انگلیسی می گوید در برخی بازجويی ها از او اطلاعات نظامی می خواستند.

بازجویان از او می پرسیدند که سایر ناوهای نیروهای ائتلاف در کدام قسمت از خلیج فارس قرار دارند؟ این کشتی ها چگونه از خود حفاظت می کنند؟ چگونه با یکدیگر ارتباط دارند؟ و آمریکا چه دستوراتی به آنها داده است؟

وی می گوید نامه هايی را که ماموران جمهوری اسلامی از او خواسته بودند بنویسد، عمدا به گونه ای نوشته است که واحد دریايی این ملوان انگلیسی و همچنین خانواده او متوجه شوند که نامه ها را تحت فشار نوشته است.

فی ترنی می گوید به او گفتند اگر اعتراف کند و نامه بنویسد، آزاد خواهد شد

Thursday, April 05, 2007



بی شرح


تنها دو هفته پس از آزادی فعالان جنبش زنان به اتهام تجمع در مقابل دادگاه انقلاب، باردیگر مأمورین وزارت اطلاعات در روز 13 فروردین ماه 5 تن از اعضای "کمپین یک میلیون امضا برای تغییرقوانین تبعیض آمیز" را که در پارک لاله مشغول گفتگو با مردم بودند بازداشت کردند. این بازداشت درحالی صورت میگیرد که پیش از این، دستگاه قضایی دلایل بازداشت و محاکمه زنان را برگزاری تجمعات غیرقانونی به قصد ضربه زدن به امنیت ملی عنوان نموده بود و این سوال مطرح میشود که امروز توجیه دستگاه قضایی برای اتهام ساختگی" اقدام علیه امنیت ملی " چیست؟

براساس ماده 37 قانون، " کلیه قرار بازداشتهای موقت باید مستدل و موجه بوده و مستند قانونی و دلایل آن درمتن قرار ذکر شود" با این حال با گذشت 3 روز از بازداشت فعالین زن و انتقال دو تن از آنان به زندان اوین هنوز روشن نیست کدام عمل این افراد، مصداق اقدام علیه امنیت ملی قرار گرفته است

Wednesday, April 04, 2007

www.hashor.blogfa.com

www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com

Sunday, April 01, 2007

www.hashor.blogfa.com

www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
www.hashor.blogfa.com
لطفاوبلاگ جدید من را مطالعه کنید

اخطار اتحادیه اروپا به ایران

اخطار اتحادیه اروپا به ایران


تلویزیون بی بی سی دیشب قسمتهای از سخنان ناوی خود که در ایران به عنوان «اعترافات»بخش شده بود را به نمایش گذاشت در این برنامه کارشناسی با استفاده از روش «بادی لنگویج» یا زبان حرکات و عدم تمرکزی که در گفتار سرباز نگون بخت بود به اثبات رساند که او هراسان و تحت فشار به آن گونه سخن گفته است . روشی که برای ما ایرانیان نگون بخت تازگی ندارد .
در تحولی دیگراتحادیه اروپا از ایران خواست 'بلافاصله و بدون قید و شرط' پانزده سربازان نیروی دریایی بریتانیا را که یک هفته پیش در آبهای خلیج فارس بازداشت کرده، آزاد کند.این سربازان به نیابت از سازمان ملل هنگام بازرسی یک کشتی مضنون به حمل اسلحه گروگان گرفته شداند.
روز جمعه سی ام مارس (دهم فروردین ماه) وزرای امور خارجه کشورهای اتحادیه اروپا در بیانیه ای به ایران هشدار دادند که در صورت توجه نکردن به این خواسته 'تدابیر مناسب' را اتخاذ خواهند کرد و از دولت جمهوری اسلامی خواستند 'بدون درنگ' دولت بریتانیا را از محل نگهداری بازداشت شدگان آگاه کند

جال باید دید که دولت مهر ورزی که از لحظه ای که زمام قدرت را در دست گرفته با خودی و بیگانه سر ناسازگاری داشته است این بار برای بد و بدتر جلوه دادن چهره ایرانیها دست به چه اقدامی خواهد زد

خود سانسوری چرا؟! باید بنویسم که


خود سانسوری چرا؟! باید بنویسم که
در جامعه ای که چند صدایی مصداق آشفتگی انگاشته می شود زیاد هم دور از انتظار نیست که شنیدن صدای مخالف مخاطبی را پریشان کند. دوستی شاکی شده اند که:ماشاالله همه سیاسی شده اند وغیره.....این که گلایه دوست عزیز به چه قسمتی از متن بوده و ایشان انتظار خواندن چه نوع مطلبی را داشته اند امریست خصوصی و مختص به ایشان.

زیرا نگارنده به هرآنچه که تقریر کرده ام باور دارم و باز اعلام می کنم که کما فی سابق به گفتار کانت که جرنت اندیشیدن داشته باش ٬ هر گفتار و کردار قدرت مداران ایران با مقیاس خردمی اندیشم

در مورد این سربازان انگلیسی هم به تاریخ مراجعه می کنم

انقلابیون ایران در ۱۳۵۷ سفارت امریکا را اشغال کردند و برای مدت مدیدی کارمندان آن را که حافظ منافع آن کشور بودند به اسرات گرفتند و تا آخر به فریادخردمداران وقحی ننهادند که آن را نافی عرف و قانون بین ملل می دانستند

و پاسخ تاریخ چه بود همان انقلابیون بعدها هنگامی که دیپلمات های ایران در دستان خونالود طالبان اسیر بودند برای آزادی آنها به همان قوانینی استناد می کردند که انرا شکسته بودند.

حال در قضیه این سربازان همگی واقفیم که آنها خواه قبلا اشغالگر بوده اند! یا نه. یا به آبهای ایران وارد شده اند یا نه ٬ طبق اجازه شورای امنیت به بازرسی کشتی مجهول الهویه ای مشغول بوده اند و ایران باید به خرد جمعی که به مدت بیش از ۵۰ سال راهبری جامعه جهانی را در دست داشته احترام بگذارد یابه حکم تکرار تاریخ خود نیز به آن دچار خواهد شد

البته این احترام با شروطی دو طرفه خواهد بود. چه شروطی؟ پایبندی کشورمان به منشور حقوق بشر و عدم ترویج خشونت٬ دست نیازیدن به اعمالی که صلح جهانی را مخدوش می کند چون«تکثیر سلاح کشتار جمعی و هسته ای»و.....آری در این صورت می توان امیدوار بود که ایران جایگاهی را که در خور کشور عقل ودل است به دست آورد

ضمنا دوستان عزیز

اگر غیر از این می اندیشید آماده ام مطلب شما را بی کم وکاست در وبلاگ قرار بدهم